fredag 17 februari 2012

Stickat en sittdyna

Mellan varven så blir det lite stickning men annars är det full upp med annat. Idag har vi strålande solsken och till min lycka några plus grader så snön smälter sakta men säkert. Hoppas det fina vädret håller i sej för om några dagar åker dottern och jag upp till Stockholm några dagar för lite shopping och så ska vi gå på musikalen Dirthy Dancing. Har sett den många gånger på film så det ska bli kul att se, älskar den musiken . Vi har beställt tågbiljettet och det är ju bra om det inte blir för mycket oväder , brukar krångla så mycket med tåg, men jag åker mycket hellre tåg . Ja så till min stickade sittdyna , sticka med ett grövre ullgarn så den tovades inte lika bra som förra då jag hade lite tunnare ullgarn

8 kommentarer:

 1. så fin sittdyna!!.ha så kul på musikalen..Dirthy dansing.. har jag kollat flere ggr på video..o den är lika bra varje gång..så månne nu inte en musikal va lika bra!

  SvaraRadera
 2. Tjusig sittdyna! Ha det så trevligt i Stockholm. Hoppas att ni slipper tågstrul!

  SvaraRadera
 3. Oavsett hur den tovade sig så är den lika fin som den andra!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en bra tågresa och trevliga dagar i Stockholm. Alltid kul att komma dit. Vilken härlig sittdyna !! Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Så otroligt häftig och vilka underbara färger!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Härliga färger på sittdynan..
  Dirty Dancing är nog den film jag sett flest gånger i hela mitt liv. Jag brukar säga runt 100 gånger med dottern och sen lika många gånger med äldsta barnbarnet. Vi har haft den på VHS-band i alla år men nu har den gått till soporna efter så många spelningar.
  Jag gråter varje gång i slutscenerna fast jag sett dem så många gånger..
  Helt klart det bästa som gjorts till ungdomarna, och till råga på allt så känner man sig ju själv som en ungdom när man ser den..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Sååå fina dom blev! Kul att ses igår - kanske kan ta en "stickdag" längre fram i vår när renoveringen är klar!? Kramar från Lena H.

  SvaraRadera