torsdag 13 oktober 2011

Nu börjar det hända lite.......

Vilken härlig höstdag vi har haft idag... har tillbringat någon timma med att räfsa lite löv, alla löv har ju inte ramlat ner men det är bra att ta lite i taget för vi har  en trädgårdstunna som de kommer och tömmer var 14:e dag  skönt att ha den fylld nu till de kommer och tömmer den på tisdag.
 Själva har vi inte så mycket träd mer än några buskar och äppelträd ...... men grannarna runt om har både ek, björk och lönn och det känns som allt blåser in till oss........men lite motion  och frisk luft får vi i alla fall :)


Stickar nu för hela slanten och några vantar  har det blivit , de väntar bara på att tovas i maskinen..... köpte strumpgarn som randar sej själv när man stickar och testa för första gången att sticka strumpor på rundstickor så nu blir det nog inte att jag använder strumpstickor mer.
Har bara gjort en strumpa klar än så länge och börjat på nästa

Ja badrummet ja det går sakta men säkert framåt..... och äntligen idag har han börjat kakla väggarna, men känns ändå lite osäkert om det är färdigt till nästa helg , bara att hoppas........ för det börjar "lite lite "tradigt att åka iväg jämt för att duscha ..... ja egentligen ska  man väl inte gnälla får väl iallafall vara glada att vi har en toalett att gå på

6 kommentarer:

 1. Det där med trädgårdstunna som nån kommer och tömmer det har jag aldrig hört förut, men det lät ju bra! Lycka till med strumpa nummer två och det fina nya badrummet!

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg header du har, riktigt höstfin.
  Har aldrig stickat raggsockor med rundsticka, men hur gör du med hälen, måste du ha två rundstickor?

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt strumpgarn. Jag gillar garn som sköter mönstret själv.
  Vi räfsar inte så mycket löv, bara lite slarvräfsning. Maskarna ska ju ha nåt att göra i vinter.
  Håller tummarna för att badrummet blir klart även om jag vet av erfarenhet att det tar längre tid än man tror.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Spännande med "nytt" badrum. Hoppas du blir nöjd. Och headern är jätteläcker !! Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Tänk så fint badrum du får och vilken fin höstbild du har på bloggen, jag älskar sockar.
  Njut av dagen/ Eva

  SvaraRadera
 6. sjutton gubbar vad jag ligger efter med kikar på andras bloggar. Vad fint badrummet blev. skriver ju inte det på rätt inlägg nu men de får bli så idag =) Messar senare Kram

  SvaraRadera